Mister Deejay :: Forumi :: ::Splošni Oddelek:: :: INTERNATIONAL Forum
 
<< Prejšna tema | Naslednja tema >>
Necete vjerovati ali CLUBDJTeam Otvoren
Moderatorji: Admin, David
Avtor Tema
fontony
sep 07 2009, 21:44
Registriran član #6395
Pridružen: sep 07 2009, 21:40

Sporočila: 2

Evo prije par sati sam saznao od kolege da je CLubDJTeam ponovno otvoren u sasvim novom ruhu..FORUM je novi,pa mu treba reklama i nesto vremena da opet postane ono sto je bio.Stvarno fenomenalno.Eto tko zeli neka malo proglasi....


Samo pritisnete na slike i tamo ste...Registracija vas ne kosta nista!


"Tip stranice : deejay portal, php

O čemu se tu radi : Portal namjenjen producentima, dj-ima ili samo ljubiteljima glazbe s ovih prostora.. Čitav portal najveći naglasak ima na forum, te na razmjenu remixeva članova pomoću foruma ili download sekcije... Club dj team jest i online radio (koji je rijetko kada online), ali ga valja spomenuti, te chat, ali uglavnom prazan.. Posjećenost je sasvim dovoljna, te živosti i aktivnosti na forumu ne fali.. Broj članova cluba trenutno broji 5074..

Zanimljivo : Iako se diskusija svodi samo na "tražim ovu stvar" i "hvala", na ovom mjestu na lak i brz način možete postaviti svoj rmx (otvorite temu, stvar uploadajte na rapidshare.com s nastavkom ime_stvari_clubdjteam.net) i očekujte komentare iskusnih i manje iskusnih producenata.. Ukoliko je Vaša stvar relativno kvalitetna, dobit ćete svoj kutak u clubdj music sekciji - i Vaš put ka poznatom remixeru može započeti..

Dosadno : Koliko je zanimljivo postavljanje mixa, toliko je dosadno samo komentiranje.. Svaki drugi "reply" bit će "rmx je zakon" ili "hvala na uploadu".. Neke kritički nabijene atmosfere na tom mjestu jednostavno nema.. Druga dosadna stvar su, kao što je spomenut prije, offtopic rasprave kojih gotovo pa da i nema.."



[ Urejeno sep 07 2009, 21:44 ]
Nazaj na vrh
 

Skoči:     Nazaj na vrh

Objavi to temo: rss 0.92 Objavi to temo: rss 2.0 Objavi to temo: RDF
Powered by e107 Forum System
 
 
Mister Deejay