Mister Deejay :: Forumi :: ::Main Floor Oddelek:: :: Night Life
 
<< Prejšna tema | Naslednja tema >>
Innocent Music
Moderatorji: Admin, David
Avtor Tema
InnocentMusic
mar 09 2012, 13:54
Registriran član #7179
Pridružen: jan 21 2012, 00:33

Lokacija: Ljubljana, Slovenia
Sporočila: 22
Nazaj na vrh
Spletna stran
InnocentMusic
mar 12 2012, 12:45
Registriran član #7179
Pridružen: jan 21 2012, 00:33

Lokacija: Ljubljana, Slovenia
Sporočila: 22

Press | Predstavitev Innocent Music

 

Innocent Music je skupina mladih, ustvarjalnih ljudi, ki jih povezuje ljubezen do elektronske glasbe in vse kar je povezano z njo. Projekt je usmerjen v produkcijo avtorske glasbe in organizacijo dogodkov z namenom prepoznavnosti in promocije elektronske glasbe, predvsem house glasbe v vsej svoji razsežnosti.

Innocent Music ob tej priložnosti napoveduje izdajo prvega EP-a z naslovom Forgiveness, katerega avtor je Aney F. in vsebuje tudi remix mladega in talentiranega dua iz Londona, Newbie Nerdz. Izdaja EP-a bo 12.3.2012, ekskluzivno na Beatport-u. Z nadvse pozitivnimi »feedbacki« ga podpirajo uveljavljena imena v svetu elektronske glasbe, npr. Maceo Plex, Dj Simi, Audiojack, Flash Brothers, Hugo, Adam Shelton, Matt Starr, Franco Bianco in številni drugi.

 

V pripravi sta tudi druga in tretja izdaja EP-ov, ki bosta delo portugalskega producenta Mikalogic-a in trenutno edine ženske predstavnice na njihovem »roosterju«, Miss Soulfly, ki prihaja iz sosednje Hrvaške. Na obeh EP-ih bofo remixi rezidentov Innocent Music; Aney F., Dejvid in Lawless Nut. Izdaja drugega EP-a bo 10.4.2012, izdaja tretjega pa 14.5.2012, prav tako ekskluzivno na Beatport-u.

V prihodnosti lahko pričakujemo izdajo glasbe producentov F. Sonik, Newbie Nerdz, Sunrose, Alex Long, Benjamin Begovič in drugih.

 

Ekipa Innocent Music je začela predvajati tudi serijo takoimenovanih Podcastov, katerih gostje so domači in tudi tuji DJ-i. Podcasti so na voljo na spletnem portalu Soundcloud in bodo praviloma izhajali vsake tri tedne.


Organizacija Innocent Music za letošnje tople dni pripravlja open air zabave pod imenom LIMITED EDITION, ki bodo kot ime pove, omejene na določeno število gostov, sledile pa si bodo vsak mesec, od maja do septembra. Otvoritvena zabava z naslovom INNOCENT MUSIC OPENING NIGHT - RISE OF THE LOTUS bo 25.5.2012 v Ljubljani. Točna lokacija bo do zadnjega skrivnost. Zaključek sezone bo sedaj že tradicionalna zabava ob rojstenm dnevu enega od ustanoviteljev Innocent Music znamke, Aney F.-a.

Ekipa vam obljublja veliko nepozabnih trenutkov in zibanja ob »hišnih« ritmih priznanih tujih in domačih DJ-ev.

 


INFO:

www.innocentmusic.si


Innocent Music on Beatport

Innocent Music on Soundcloud

Innocent Music on Facebook



[ Urejeno mar 12 2012, 12:45 ]
Nazaj na vrh
Spletna stran
 

Skoči:     Nazaj na vrh

Objavi to temo: rss 0.92 Objavi to temo: rss 2.0 Objavi to temo: RDF
Powered by e107 Forum System
 
 
Mister Deejay