Mister Deejay :: Forumi :: ::Main Floor Oddelek:: :: Radio MRDJ :: In-The-Mix
 
<< Prejšna tema | Naslednja tema >>
Dj Tommy Boy In The Mix #121 (09.04.2013)
Moderatorji: Admin, David
Avtor Tema
David
apr 09 2013, 18:22
Mister DJ, D@D

Registriran član #95
Pridružen: jul 27 2003, 15:45

Sporočila: 548
DJ Tommy Boy In The Mix

Najrealnejše Dj-ske zgodbe v programu Radia Mister Deejay vam serviramo vsak torek ob 20:00 v oddaji Mister Deejay In The Mix (repriza v nedeljo ob 14:00)

Za vas miksa DJ Tommy Boy iz Prekmurja!

Kdo je Dj Tommy Boy? 
  
Dj Tommy Boy je 25 letni dj iz Prekmurja, natančneje iz Murska Sobote!
Svojo kariero oz. dj-sko pot je začel leta 2001 pri rosnih 16-ih letih, kot »warm up« dj v diskoteki Sfing's Club (Fikšinci) pod okriljem takratnega resident dj-a in dobrega prijatelja Dj Tey-a kateri pravi, da je Dj Tommy Boy kot dj izjemno hitro napredoval!
Sam Tommy nam je zaupal, da je skoraj ves zaslužen denar kot »warm up« dj zapravil za vinyl plošče, katerih se je do danes nabralo že za okrog 1000…
Po odhodu Dj Tey-a v začetku leta 2004, je dobil priložnost in postal resident dj diskoteke Sfing's Club v Fikšincih! Delo resident dj-a je v omenjeni diskoteki opravljal vse do konca leta 2007! V teh sedmih letih je kot dj deloval tudi v zelo poslušani oddaji Warm Up Base na radiu Viva (Murska Sobota)! Skupaj z moderatorjem oddaje in dobrim prijateljem Primožem & Dj Teyem so skrbeli, da so se poslušalci dobro ogreli pred nočjo v diskoteki Sfing's Club!
Konec leta 2007 ga je pod zanesla v sam center Murske Sobote, natančneje v Caffe Spartacus! Tam je kot resident dj deloval dobri 2 leti in pol, vse do lanskega leta 2010!
Tommy najbolj prisega na Commercial Dance, Hands Up, Commercial House & Electro House glasbo in dodaja še, da brez glasbe (pa kakršna koli že je) enostavno NE GRE!
Vrtel in gostoval pa je tudi po raznih diskotekah, klubih in lokalih širom Slovenije, kot so npr.: klub LIPA (Sp. Pirniče pri Medvodah), BACHUS (Ljubljana), diskoteka FUN FACTORY (Ljubljana), EVROPA (Ptuj), diskoteka BLACK & WHITE (Beltinci), diskoteka DIANA (Murska Sobota), AVENUE (Maribor), UNISEX (Murska Sobota), ROŽMARIN (Maribor), KMŠ (Maribor),DOWNSTAIRS (Gornja Radgona),...
Na svoji dj poti spoznal tudi nekaj tujih dj-ev (sedaj prijateljev) in producentov in tako prodrl tudi v sosednjo AVSTRIJO ter vrtel in gostoval po raznih diskotekah in festivalu:
-DONAU INSEL FEST 2008 (WIEN-DUNAJ) with CLUBRAIDERS (Dj Boozeman)
-BOLLWERK (Bärnbach) 2009
-diskothek G2 (Villach) 2008
-disco EXCALIBUR (Deutschlandsberg) 2008
-LAAVA LOUNGE (Bad Radkersburg) 2009
Dj Tommy Boy še naprej sodeluje z radiem Viva (www.radioviva.si) in je avtor kar dveh oddaj oz. dveh mixov, ki jih za Vas pripravlja tedensko:
-REPARTO DJ (vsako SOBOTO od 20:00 do 22:00) (Commercial Dance & Hands Up) in
-DJ HOUSE NATION (vsak PETEK po 23.uri) (Commercial House)
Sodeluje pa tudi z radiem Salomon (Ljubljana) in občasno pripravlja DANCE NOW MIX!
Kar se tiče produciranja glasbe oz. lastne produkcije pa pravi, da ima močno voljo in željo po tem (za kar do sedaj ni bilo časa zaradi študijskih obveznosti) in da bi v prihodnje rad deloval tudi na tem področju!
http://www.facebook.com/pages/DJ-Tommy-Boy/167023133308708
Link do predstavitve iz prejšnjih gostovanj:
Facebook profil:
http://www.facebook.com/pages/DJ-Tommy-Boy/167023133308708
  

Ne zamudite, ta torek ob 20:00 Dj Tommy Boy predstavlja novo edicijo svoje Djske zgodbe imenovane "Mixa & Selecta by Dj TommyBoy" v oddaji Mister Deejay In-The-Mix... :D
Nazaj na vrh
 

Skoči:     Nazaj na vrh

Objavi to temo: rss 0.92 Objavi to temo: rss 2.0 Objavi to temo: RDF
Powered by e107 Forum System
 
 
Mister Deejay