Mister Deejay :: Forumi :: ::Main Floor Oddelek:: :: Napovednik
 
<< Prejšna tema | Naslednja tema >>
Zimska pustolovščina STELLARBEAT - The Phenomenon
Moderatorji: Admin, David
Avtor Tema
StellarBeat
nov 28 2017, 12:26
Registriran član #8284
Pridružen: jun 08 2017, 15:15

Sporočila: 2

Na zimsko pustolovščino STELLARBEAT - The Phenomenon prihaja SANDER VAN DOORN - 2. decembra 2017 v Mariboru

StellarBeat Music Festival se po uspešni prvi misiji vrača s prav posebno edicijo - 2. decembra v Univerzitetni športni center Leona Štuklja, v Mariboru prihaja StellarBeat - The Phenomenon s headlinerjem Sander van Doornom!


Letos bo StellarBeat Music Festival za vse pustolovce, sanjače in prijatelje glasbe segrel zimsko ozračje z novim fenomenalnim dogodkom, v centru Maribora! Fuzija vizualnih učinkov, luči, barv, utripov in vaše energije bo napisala zimsko pravljico, ki jo boste težko pozabili.
 
StellarBeat Music Festival: The Phenomenon promo video:https://www.facebook.com/StellarBeatMusicFestival/videos/1947895848867396/
Najava Sanderja van Doorna na Phenomenonu: 
 
VRHUNEC KOZMIČNEGA DOŽIVETJA NASTOP SANDERJA VAN DOORNA
The Phenomenon vam bo z nepredstavljivimi vizualnimi učinki naježil kožo, očaral um in pospešil srčni utrip v ritmu neverjetnih DJ-jev. V sam vrhunec noči bo pustolovce popeljal svetovno znan DJ in producent Sander van Doorn. Umetnik s številnimi hit singli, odmevnimi sodelovanji, razprodanimi koncerti na vseh glavnih prizoriščih in festivalih širom sveta, vas bo pripravil, da boste plesali kot še nikoli prej.
 
V Mariboru se bo prvič predstavil Kosta Radman, najboljši hrvaški EDM DJ po izboru Clubbing Croatia. Pozdravil bo tudi stari znanec StellarBeata, glasbeni producent, DJ, avtor in voditelj nepogrešljive radijske oddaje za vse prepričane častilce elektronske produkcije, Tim Urbanya. Postregli vam bodo še z dvema back to back nastopoma, prva bosta združila moči, Loudbeatz in Teodor G, drugi par zimske pustolovščine pa bosta Ian Sound in Impulz. Pravo kozmično doživetje pa bodo pričarali nepredstavljivi vizualni učinki, kakršnih Maribor še ni videl!


VSTOPNICE ŽE V PREDPRODAJI
Na spletni strani www.olaii.com, vseh bencinskih servisih OMV po Sloveniji, Trafikah 3DVA in v baru Kaos v Mariboru. Cena vstopnic v predprodaji je 15 evrov. Zaradi omejenih kapacitet UŠC Leona Štuklja pohitite z nakupom vstopnic v predprodaji. 
 
Več informacij o festivalu lahko najdete v priloženih novicah in na spletni strani www.stellarbeat.si, spremljate pa nas lahko tudi prek Facebooka in Instagrama @stellarbeatmusicfestival.


[ Urejeno nov 28 2017, 12:35 ]
Nazaj na vrh
Spletna stran
 

Skoči:     Nazaj na vrh

Objavi to temo: rss 0.92 Objavi to temo: rss 2.0 Objavi to temo: RDF
Powered by e107 Forum System
 
 
Mister Deejay