1. Poslušaj v živo z Mister Deejay predvajalnikom

Za najboljšo kakovost zvoka priporočamo uporabo našega Mister Deejay Predvajalnika. (*) Za uporabo le-tega ne potrebujete nobenih dodatnih gonilnikov - preprosto klikni na "POSLUŠAJ V ŽIVO!" na vrhu strani ali na tole povezavo:

Poslušaj v živo z Mister Deejay predvajalnikom

player01web.JPG


2. Poslušanje z alternativnimi predvajalniki.

Če želite lahko radio MRDJ poslušate tudi z vašim pripljubljenim predvajalnikom. Če imate počasno internetno povezavo vam priporočamo poslušanje z Wnimapom 5.0. (ali višja verzija) s katerim boste lahko poslušali naš aacPlusV2 stream na 48kbps.

Poslušaj z Winampom

Poslušaj z Winampom 5.05 ali več (**)

Poslušaj z Windows Media Player

Poslušaj z Real Player

Poslušaj z i-Tunes


3. Poslušanje na Apple mobilnih napravah

 MRDJ na Apple  


4. Poslušanje na ostalih mobilnih napravah

Za priključitev signala, ki jih lahko uporabi katere koli Wi-Fi omrežja, Wi-Max ali 3Gpovezavo, ki vam jih mobilnega ponudnika.
Če želite poslušati lahko uporabite programsko opremo, kot so Nokia Internet Radioza telefone Nokia N-Series, ali Fly Tunes za iPhone, med drugimi možnostmi.
Preprosto vpišete MRDJ, MISTER DEEJAY v iskalno polje, ki prihaja z vsako programsko opremo.
Če potrebujete pomoč pri predvajanju Live radio internet z mobilnim, pošljite e-pošto podpora©mister-deejay.com in z veseljem vam bomo pomagali! :D
Radio MRDJ je mogoče poslušati v živo tudi na večini mobilnih naprav kot so - prenosniki, dlančniki Palm / iTouch, iPad, ter zadnjih generacijah mobilnih telefonov, kot Nokia N-Series, iPhone, BlackBerry, Android platfoma,...
Za priključitev priporočamo uporabo kateregakoli Wi-Fi omrežja ali 3G povezavo vašega mobilnega operaterja. Uporabite programsko opremo, kot so Nokia Internet Radio za telefone Nokia N-Series, ali Fly Tunes za iPhone, Tune-In za Android ali Blackberry ....  Preprosto vpišete MRDJ ali MISTER DEEJAY v iskalno polje in že smo skupaj.

Bodite pozorni - za manjše stroške pri prenosu podatkov izberite 48kbps AAC+ stream - le-ta porabi približno 22MB na uro - medtem ko 128kbps mp3 porabi približno 56MB na uro.

Več pomoči in debate na to temo pa že najdete v našem forumu:
http://www.mister-deejay.com/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?240256.last

V kolikor boste še vedno imeli težave s predvajanjem pa nas lahko kontaktirate na podpora@mister-deejay.com in z veseljem vam bomo pomagali.

Pa prijetno poslušanje... in ne pozabit glasovat! :)


(*)
Za pravilno delovanje našega spletnega mesta je potreben adobe flash predvajalnik (brezplačno ga dobite tukaj) in omogočene pop up povezave. Pop Up povezave vključite tako, da z desnim klikom na miško, ob zagonu pop up okna, kliknete: "Dovoljujem vse pop up povezave na tej strani."

(**)
Priporočeno za počasne povezave. Na tej povezavi si lahko snamete Winamp.