Mister Deejay :: Forumi :: ::Main Floor Oddelek:: :: Produkcija |
|
<< Prejšna tema | Naslednja tema >> |
dance ejay 7 pomoč bi rabo |
Pojdi na stran << | |
Moderatorji: Admin, David
|
Avtor | Tema | ||
Dj_IntroX |
| ||
![]() ![]() Registriran član #1692 Pridružen: jan 01 2005, 16:46Sporočila: 1010 | to ni noben efekt... to je pač tko narjena basslinija sicer pa v traktorju se ne dela komadov če že to misliš ![]() [ Urejeno okt 26 2007, 14:15 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
erxon |
| ||
![]() ![]() Registriran član #764 Pridružen: feb 02 2004, 23:11Sporočila: 1235 | pera je napisal ... Lep pozdrav Ni se mi nove teme za odpirat pa bom kr tu vprašal. Že dolgo èasa me zanima kako naredijo dj efekt, ki je znaèilen predvsem v Benessijevih pesmih? http://www.youtube.com/watch?v=G87onI5JSQY <---- tu je ta efekt, ki traja do 42 sekunde. Ali je kakšna možnost da takšen efekt sam napraviš na teh programih kot so Tractor dj in podobnih. Oprostite za butasta vprašanja ampak sem noob v tem ![]() To je samo bass narejen iz 2h ali 3h žagastih waveform oscilatorjev, z veliko reverba, dinamično filtriran in chain kompresiran na kick. Tractor Dj je program (kot se že iz imena razbere) za vrtet glasbo v živo. Za produkcijo imaš programe kot so Fruity Loops, Reason, Cubase, Cakewalk, Logic, ... sicer pa išči po forumu, obe temi (programi za produkcijo, benassi bass) sta že bili obdelani. [ Urejeno okt 26 2007, 16:48 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
pera |
| ||
![]() ![]() Registriran član #2751 Pridružen: sep 18 2005, 00:44Sporočila: 41 | Aha. Najlepša hvala obema [ Urejeno okt 26 2007, 17:28 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
Dj-BlackSun |
| ||
![]() ![]() Registriran član #687 Pridružen: jan 14 2004, 10:14Sporočila: 1600 | Lepo na video.google pa tam poišči, pod raznimi Benny Benassi bassline, Bennassi bassline, house bassline, electro bassline itd...in bo kar nekaj zadetkov. Potem boš pa tudi vido kateri programi se uporabljajo in kako se v katerem naredi. Če pa boš šel samo na googla pa tam vpisal te iskane besede pa boš tudi na nekaterih straneh imel tudi opisan postopek. tak da kar lepo iskat :P [ Urejeno okt 26 2007, 17:42 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
Pojdi na stran << | |