Mister Deejay :: Forumi :: ::Main Floor Oddelek:: :: Produkcija |
|
<< Prejšna tema | Naslednja tema >> |
produkcija in windows vista |
Moderatorji: Admin, David
|
Avtor | Tema | ||
KiLLy |
| ||
![]() ![]() Registriran član #22 Pridružen: jul 15 2003, 12:14Lokacija: Maribor Sporočila: 764 | Hei! Torej zanima me, vsi ki produ(K)cirate na Visti, kako se obnese? Kaksni so latency-ji, kako je z asio podporo, katere zvocne s katerimi driverji, kako delujejo "starejsi" VST-ji .. Na XPjih sem uporabljal kr stari dobri SB Live, z KX driverji in sem si v nekaterih programih lahko privosco do 3ms latencyja. Ker pa za visto teh driverjev (se) ni, si ne upam niti probat kak bi to zgledalo brez teh driverjetv. In pa se eno vprasanje .. kak se recimo EMU 404 obnese z visto, ce kdo ve, da nebom metal cca. 100€ vstran. LP [ Urejeno jan 13 2008, 23:02 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
TurboT |
| ||
Mister Dj![]() Registriran član #1335 Pridružen: sep 06 2004, 17:04Lokacija: Maribor Sporočila: 300 | LP
Sicer nisem neki producer, a koliko sem imel izkušnje z visto, jo vsem ki delajo z audio zadevami toplo odsvetujem (morda bo sp1 kaj spremenil, trenutno pa je xp naš najboljši prijatelj. Mislim da noben producer trenutno ne razmišlja o tem, da bi šel na Visto, ker so težave neizbežne (sploh glede na to, da za marsikateri hardware še danes ni driverjev). Morda ima kakšen producer drugačne izkušnje, dvomim pa da kateri dejansko producira na Visti. XP-jem bo naslednji sp močno podaljšal življenjsko dobo in če bomo že enkrat morali presedlati na Visto, naj bo to čim kasneje! LP Turbo T P.S. Mislim, da Vista dejansko native ne podpira Asia, tako da še en razlog več zakaj ne - če je kdo bolje obveščen ali ima drugačne izkušnje naj to prosim deli z nami:) [ Urejeno jan 14 2008, 00:20 ] | ||
Nazaj na vrh |
| ||
KiLLy |
| ||
![]() ![]() Registriran član #22 Pridružen: jul 15 2003, 12:14Lokacija: Maribor Sporočila: 764 | torej, dejansko ste vsi se na XP-jih ? .. bom mogo bit zgleda poskusni zajcek =) [ Urejeno jan 14 2008, 21:44 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
M Dee j |
| ||
![]() ![]() Registriran član #1402 Pridružen: sep 28 2004, 01:11Lokacija: Maribor Sporočila: 1681 | Ne boš prvi ![]() Za zvočno pa imaš driverje na strani http://www.emu.com/support/files/download2.asp?Centric=764&Platform=1 driver in patchmix inštaliraš in dela ko novo.. Pa še nekaj.. tisti UAC (user account control) ki nonstop gnjavi se da čisto fino izklopit, potem pa še nastaviš v območju za obvestila 'vedno skrij' ikono, ker drugače spet gnjavi da maš izklopljen UAC ![]() lp [ Urejeno jan 20 2008, 16:16 ] | ||
Nazaj na vrh |
| ||
KiLLy |
| ||
![]() ![]() Registriran član #22 Pridružen: jul 15 2003, 12:14Lokacija: Maribor Sporočila: 764 | ja ja hehe, uac izkloplen ze od instalacije ;P tut sam mam q6600 in asusovo plato z p35 chipsetom (realtek hd onboard zvocna). Zaenkrat cubase deluje z najnovejsimi asio4all driverji in posteno 5ms latenco, je pa res da mu nisem obeso gor dosti vstjev, ker se ga se ucim. Pred tem sem vedno sadjaro ;P Tako da, zaenkrat sem pozitivno presenecen, v prihodnosti pa zelo verjetno nabavim e-mu, ce pravis da so driverji za visto ze ok. ![]() [ Urejeno jan 20 2008, 20:54 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||