Mister Deejay :: Forumi :: ::Main Floor Oddelek:: :: Produkcija |
|
<< Prejšna tema | Naslednja tema >> |
FL-Studio 8 testing + Test song |
Moderatorji: Admin, David
|
Avtor | Tema | ||
Axotech |
| ||
![]() ![]() Registriran član #5713 Pridružen: apr 13 2008, 21:06Lokacija: Koper Sporočila: 3 | Sestavil sem si nov mlinček za datoteke... (seveda potem takoj obračat Crysis in podobne potratne zadeve) ![]() in pri samem zagonu programa ostal šokiran... Prvo vprašanje kolegu se je glasilo: "kaj je zdaj to, sekvencer al multitrack editor?!!" On mi seveda ni znal odgovorit. Lotil sem se rezanja in lepljenja ter brušenja semplov, mal za test... (multitrack editor mode) ![]() Vse skupaj je bilo skockano v 15min, in naj bi bilo podobno minimal-electro-house sceni. No, komentirajte. LP! [ Urejeno apr 13 2008, 21:50 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
pino_d |
| ||
Štanca boys![]() ![]() Registriran član #1128 Pridružen: jun 09 2004, 11:51Sporočila: 984 | Emm mani 8 ne zgleda dost dugače kot sedmica + to da so se za osmico zadeve narobe ločili, Primarna stvar bi mogla sam bit bol čist zvok ter malo boljši mixer. Sampler je pa čist tko v redu kot je, kot je že bil v verziji 7. Lahk je čist obični sequencer al pa "omg" multitrack editor, vse je od končnega uporabnika odvisno in od njegovih iskušen če bo zadeva mela glavo in pa rep. [ Urejeno apr 14 2008, 00:45 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
Tom Base |
| ||
![]() ![]() Registriran član #4973 Pridružen: mar 24 2007, 11:05Lokacija: Slovenia Sporočila: 392 | ja tole se pa sliši da nisi vložu več kot 15 min, pri basu se sliši samo reverb:)... rajši zrihtaj tk ko treba pa pol raje pokaži k tole ni ravn ničemer podobno, vzemi si vsaj 3x 15 min pa bo poslušno![]() [ Urejeno apr 14 2008, 19:05 ] | ||
Nazaj na vrh |
| ||