Mister Deejay :: Forumi :: ::Main Floor Oddelek:: :: Produkcija

<< Prejšna tema | Naslednja tema >>
Plug ins vprašanje
Moderatorji: Admin, David
Avtor Tema
DriLL
apr 15 2008, 21:09
Registriran član #5714

Sporočila: 7
Pozdravljeni. Jaz sem nov na forumu pa nisem vspel pregledati vseh tem, tako da bom kr tukaj vprašal.
Imam problem, delam v cool edit pro 2.1 in nevem kako dati plug ine v program. Od "Wave" pluge mi ej vspelo tako da sem jih kopiral kr v cool edit pro mapo, medtem ko pa URS pluge ne zazna ko refrešam "efects list".
ve kdo če je kak drug način, al kaj drugega da bi mi tej delali?
Hvala v naprej.

Andrej

[ Urejeno apr 15 2008, 21:09 ]
Nazaj na vrh
TurboT
apr 16 2008, 13:00
Mister Dj
Registriran član #1335

Sporočila: 300
lp

Cool edit menda podpira zgolj directx efekte (pa še to bolj slabo), prva verzija z vst podporo je bila Audition 1.5, tako da ti svetujem uporabo le-te (ali novejše 2 ali 3.0), če hočeš operirati z direct-x ali vst plugi(te verzije se ne sesuvajo ko hočeš apply-at plug-ine)
Drugače pa je spoprijateljitev plug-ov s temi aplikacijami sila enostavna. Vst-ji se ponavadi po defaultu inštalirajo v Steinbergov direktorij, za ostalo pa aktiviraš plug-ine (enable direct-x opcija pod effects) ali pa aplikaciji pokažeš kje se nahajajo (ponavadi zadostuje zgolj refresh effects list).
Upam da ti bo to v pomoč, drugače pa je na forumu veliko producerjev, ki vsakodnevno operirajo s temi zadevami:) ki bodo najbrž dopolnili moj post

LP

Turbo T

[ Urejeno apr 16 2008, 13:00 ]
Nazaj na vrh
Spletna stran
DriLL
apr 16 2008, 14:08
Registriran član #5714

Sporočila: 7
Ej hvala stari, sem instaliral Adobe Audition 3.0 kot is napisal in vse deluje.
Sprva sem bil malo skeptičen, ker sem se na cool edit zelo navadu. Ampak je ta verzija auditiona kr pa precej boljša, in na mojo srečo več al manj enaka za uporabo kot cool edit.
Hvala za pomoč.

[ Urejeno apr 16 2008, 14:08 ]
Nazaj na vrh

Skoči:     Nazaj na vrh

Objavi to temo: rss 0.92 Objavi to temo: rss 2.0 Objavi to temo: RDF