Mister Deejay :: Forumi :: ::Main Floor Oddelek:: :: Produkcija

<< Prejšna tema | Naslednja tema >>
Literatura
Pojdi na stran   <<      
Moderatorji: Admin, David
Avtor Tema
winny32
maj 04 2009, 22:01
Registriran član #4491

Sporočila: 105

Z moje strani ti priporočam da še naprej brskaš po internetu, gledaš predvsem slike kjer je dostikrat veliko stvari pojasnjenih in si mal predstavljaš kako zadeve tečejo.
Pod drugo ti priporočam obisk foruma ki se ukvarja z nekoliko višjo stopnjo audio filozofije, Planetaudio.si , da mal prebereš skozi pa brez zadržajev postaviš bilokakšno kakšno vprašanje ki se ti porodi.....
Če se ti da kaj več čitat potem si z neta stakni Modern Recording Techniques, knjiga ki je sicer v angleščini vendar najbrž veš da se audio izrazov zaenkrat (hvalabogu) še ne prevaja v slovenščino, pa če določenih fraz ne razumeš mal pobrskaš po internetu, pogledaš kakšne slike in podobno....
Uporabno bi znalo bit tudi da si inštaliraš kakšen program kot je npr. Nuendo, pa da tam mal sprovaš, ker je routing ubistvu velikokrat precej podoben, pa še da sama probaš kaj delajo določeni efekti, povezave pa vse te reči....
Če te zanima live bo pa res najboljše da po kakem koncertu pristopiš do kakšnega tonca pa ga povprašaš kako in kaj, mu plačaš pivo pa ti bo z veseljem povedal vse kar te bo zanimalo....Wink

Če maš voljo pogruntaš vse...

pozdrav

[ Urejeno maj 04 2009, 22:01 ]
Nazaj na vrh
lony
maj 05 2009, 20:56
Registriran član #6249

Sporočila: 7

Marcus je napisal ...
ja pol pa tko povej da te zanimajo ta velke studijske mesalke in da bolj malo zastopis anglescino in se ti ne da uporabljat slovarja. se prav zanima te kdaj, zakaj, kako, ... uporabit dolocen gumb/knob oz. njegova funkcija. to mas v vsakem manualu ki pride zravn mesalke oz. gres do profica in ti pokaze kako to v praksi laufa.

No... V angleščini zdaj ne bom rekla, da sem čista nula, ampak se mi pa po pravici povedano res ne da prevajati. Ampak če drugega izhoda ni, bomo pa nabavili nekaj angleškega.Smile Povedala sem tudi, da določene founkcije večine gumbov nekako poznam, ne bom rekla, da vse, ampak bi vseeno znanje rada poglobila.

[ Urejeno maj 05 2009, 20:56 ]
Nazaj na vrh
Spletna stran
lony
maj 05 2009, 21:00
Registriran član #6249

Sporočila: 7

winny32 je napisal ...

Z moje strani ti priporo�am da �e naprej brska� po internetu, gleda� predvsem slike kjer je dostikrat veliko stvari pojasnjenih in si mal predstavlja� kako zadeve te�ejo.
Pod drugo ti priporo�am obisk foruma ki se ukvarja z nekoliko vi�jo stopnjo audio filozofije, Planetaudio.si , da mal prebere� skozi pa brez zadr�ajev postavi� bilokak�no kak�no vpra�anje ki se ti porodi.....
�e se ti da kaj ve� �itat potem si z neta stakni Modern Recording Techniques, knjiga ki je sicer v angle��ini vendar najbr� ve� da se audio izrazov zaenkrat (hvalabogu) �e ne prevaja v sloven��ino, pa �e dolo�enih fraz ne razume� mal pobrska� po internetu, pogleda� kak�ne slike in podobno....
Uporabno bi znalo bit tudi da si in�talira� kak�en program kot je npr. Nuendo, pa da tam mal sprova�, ker je routing ubistvu velikokrat precej podoben, pa �e da sama proba� kaj delajo dolo�eni efekti, povezave pa vse te re�i....
�e te zanima live bo pa res najbolj�e da po kakem koncertu pristopi� do kak�nega tonca pa ga povpra�a� kako in kaj, mu pla�a� pivo pa ti bo z veseljem povedal vse kar te bo zanimalo....Wink

�e ma� voljo pogrunta� vse...

pozdrav

Najprej hvala, si bom pogledala vse, kar si navedel... Ampak... Si mogoče malo zamešal s tistim live... Ker jaz nimam po koncertih kaj iskati. Jaz se zanimam bolj za studijsko. Ampak bi mi tisto znanje tudi kaj pomagalo?

[ Urejeno maj 05 2009, 21:00 ]
Nazaj na vrh
Spletna stran
Pojdi na stran   <<       

Skoči:     Nazaj na vrh

Objavi to temo: rss 0.92 Objavi to temo: rss 2.0 Objavi to temo: RDF