Mister Deejay :: Forumi :: ::Main Floor Oddelek:: :: Produkcija |
|
<< Prejšna tema | Naslednja tema >> |
Literatura |
Pojdi na stran << | |
Moderatorji: Admin, David
|
Avtor | Tema | ||
winny32 |
| ||
Registriran član #4491 Pridružen: sep 12 2006, 16:38Sporočila: 105 | Z moje strani ti priporočam da še naprej brskaš po internetu, gledaš predvsem slike kjer je dostikrat veliko stvari pojasnjenih in si mal predstavljaš kako zadeve tečejo. Če maš voljo pogruntaš vse... pozdrav [ Urejeno maj 04 2009, 22:01 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
lony |
| ||
Registriran član #6249 Pridružen: maj 03 2009, 14:05Lokacija: Slovenia Sporočila: 7 | Marcus je napisal ... ja pol pa tko povej da te zanimajo ta velke studijske mesalke in da bolj malo zastopis anglescino in se ti ne da uporabljat slovarja. se prav zanima te kdaj, zakaj, kako, ... uporabit dolocen gumb/knob oz. njegova funkcija. to mas v vsakem manualu ki pride zravn mesalke oz. gres do profica in ti pokaze kako to v praksi laufa. No... V angleščini zdaj ne bom rekla, da sem čista nula, ampak se mi pa po pravici povedano res ne da prevajati. Ampak če drugega izhoda ni, bomo pa nabavili nekaj angleškega. Povedala sem tudi, da določene founkcije večine gumbov nekako poznam, ne bom rekla, da vse, ampak bi vseeno znanje rada poglobila. [ Urejeno maj 05 2009, 20:56 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
lony |
| ||
Registriran član #6249 Pridružen: maj 03 2009, 14:05Lokacija: Slovenia Sporočila: 7 | winny32 je napisal ... Z moje strani ti priporo�am da �e naprej brska� po internetu, gleda� predvsem slike kjer je dostikrat veliko stvari pojasnjenih in si mal predstavlja� kako zadeve te�ejo. �e ma� voljo pogrunta� vse... pozdrav Najprej hvala, si bom pogledala vse, kar si navedel... Ampak... Si mogoče malo zamešal s tistim live... Ker jaz nimam po koncertih kaj iskati. Jaz se zanimam bolj za studijsko. Ampak bi mi tisto znanje tudi kaj pomagalo? [ Urejeno maj 05 2009, 21:00 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
Pojdi na stran << | |