Mister Deejay :: Forumi :: ::Main Floor Oddelek:: :: Night Life |
|
<< Prejšna tema | Naslednja tema >> |
Technopark 2009 |
Moderatorji: Admin, David
|
Avtor | Tema | ||
TheLuckyOne |
| ||
Registriran član #5607 Pridružen: feb 19 2008, 21:23Sporočila: 156 | Ne morem si pomagat, da ne bi začel... Skratka - kot že veste je KUD TECHNOLOGIA v okviru Technoparka 2009 organizirala natečaj za najboljšega, še neuveljavljenega, techno/minimal DJ-ja. Rok prijave do 1.5.2009. Kapo dol fantom za tako idejo. Ampak... sam sem poslal mix in to ne enkrat ampak DVAKRAT!! Sigurno si mislte: 'Debil, a ni dost samo enkrat!?'. Hja, to sem sprva tud mislu, pa me kličejo iz pošte v Celju, da pošiljke (mix in prijava) ni nihče prevzel!! Pa sem si mislu: 'Fak!! Pa dejmo še enkrat poslat!'. Pošljem še enkrat, danes pa spet klic iz že prej omenjene pošte, da ni nikogar, da bi pošiljko prevzel! In še to - poslal sem hitro pošto, kar pomeni 18 eur plačila, da pride pošiljka še v istem dnevu do naslovnika! Ventil mi je poču! Ampak, jebiga zdej, je, kar je, vprašanje je pa kolkim se je to nardil, pa sploh kolk prispelih miksov dejansko poslušajo!! Pa še to - dons naj bi bil Technopark 2009, pa ni nikjer zabeleženo, kdo sploh je zmagovalec letošnjega natečaja! Svašta! [ Urejeno maj 15 2009, 20:07 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
DJ Lunco |
| ||
Registriran član #4599 Pridružen: okt 31 2006, 14:32Sporočila: 255 | Slovenija od kod lepote tvoje Enako je z Loud & Modern DJ Battle;pošlješ prijavo in mix, tekmovanje je čez 3 dni, za zdaj pa še kar nič znanega. edit: Ravno dobil odgovor,tako da iz tega pa še zna bit kaj Se opravičujem za prehitro sklepanje. [ Urejeno maj 16 2009, 04:39 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||