Mister Deejay :: Forumi :: ::Main Floor Oddelek:: :: Produkcija |
|
<< Prejšna tema | Naslednja tema >> |
PRDUKCIJA kje, kako objavit ??? |
Moderatorji: Admin, David
|
Avtor | Tema | ||
ZeziEj |
| ||
Registriran član #3054 Pridružen: nov 09 2005, 01:07Sporočila: 323 | če kdo ve, bi lepo prosil če kaj napiše kako objavit svojo pesem zvrst HOUSE, ELEKTROHOUSE in podobne zvrsti zanima me kako pridobit avtorske pravice če imaš svoje besedilo, svojo skladbo, da nebi kdo drug pač kopiral... in kaj drugega na to temo če moraš to prek kere založbe... Iskal po googlu, verndar nisem našo nebene internetne strani od založbe... zanima me res čist cel postopek tega poteka... in zanima me še (primer) : bi naredil rmx neke pesmi, pač uporabo bi acapello mogoče melodijo zraven... je kaznjivo če ti to narediš in imaš profit iz tega, ali drugače kaj moraš naredit da bi to bilo legalno... Se obrnit na izvajalca ali kaj??? zelo bom hvaležen če napišete tisti ki imate izkušnje z tem oz res veste ta potek... Ker nimam pojma o tem kam se obrnit ko imaš dokončan produkt in bi ga rad spravil recimo na radio [ Urejeno nov 26 2009, 00:03 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
Drolax |
| ||
Registriran član #27 Pridružen: jul 15 2003, 15:03Sporočila: 875 | Na kratko.. Avtorsko delo zašèitiš pri Sazas-u Za vsak remix, ki naj bi uradno izšel rabiš dovoljenje založbe originalnega komada. V bistvo tudi nobena založba ne bo hotela izdati tvoj komad brez tega. Èe imaš nek komad in se ti zdi dovolj dober za izdajo ga pošiljaj založbam, ki so ti všeè oziroma tistim založbam, ki izdajajo tako zvrst. Lahko poskusiš tudi preko producentov, ki imajo podoben stil produkcije. [ Urejeno nov 26 2009, 06:40 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
dancExperience |
| ||
Registriran član #4277 Pridružen: jul 01 2006, 02:50Lokacija: Maribor Sporočila: 157 | če je komad house, pošlji demo(izrez glavnega dela) na deteam@gmail.com pa ti javim kolko je perspektiven in kaj se ti splača. lp, m [ Urejeno nov 30 2009, 16:21 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||