Mister Deejay :: Forumi :: ::Main Floor Oddelek:: :: Radio MRDJ |
|
<< Prejšna tema | Naslednja tema >> |
Radio MRDJ na Twitterju ! |
Moderatorji: Admin, David
|
Avtor | Tema | ||
David |
| ||
Mister DJ, D@D Registriran član #95 Pridružen: jul 27 2003, 15:45Sporočila: 549 | Spoštovana družba, odslej lahko Radio Mister Deejay spremljate tudi na Twitterju. Bodite še bolj na tekočem... :D www.twitter.com/radiomrdj [ Urejeno jan 08 2011, 12:17 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
MrPauly |
| ||
Registriran član #42 Pridružen: jul 16 2003, 22:08Lokacija: Žalec Sporočila: 1711 | Že veselo sledimo! :D PS: Če še kdo od članov foruma twita pa kar na plano z linki :) | ||
Nazaj na vrh | | ||
DJ Zupix |
| ||
Registriran član #6512 Pridružen: jan 20 2010, 13:27Lokacija: Ljubljana Sporočila: 314 | jaz bi dodal nekaj offtopic da ne bi odpiral še ene teme. In sicer. Na OVI Store za NOKIO je aplikacija Internetni Radio,ki ima vse internetne radije iz vsega sveta. Našel sem tudi postaje v slo jeziku (okoli 50 jih je) in sem našel tudi MRDJ in je kar fajn zvok,pa cool je prek telefonovega wi-fi ja poslušat :) LP | ||
Nazaj na vrh | | ||
David |
| ||
Mister DJ, D@D Registriran član #95 Pridružen: jul 27 2003, 15:45Sporočila: 549 | DJ Zupix je napisal ... jaz bi dodal nekaj offtopic da ne bi odpiral še ene teme. In sicer. Na OVI Store za NOKIO je aplikacija Internetni Radio,ki ima vse internetne radije iz vsega sveta. Našel sem tudi postaje v slo jeziku (okoli 50 jih je) in sem našel tudi MRDJ in je kar fajn zvok,pa cool je prek telefonovega wi-fi ja poslušat :) LP Za tole je bila odprta nova tema: http://www.mister-deejay.com/e107_plugins/forum/forum_viewtopic.php?240251.last | ||
Nazaj na vrh | | ||