Mister Deejay :: Forumi :: ::Main Floor Oddelek:: :: DJ |
|
<< Prejšna tema | Naslednja tema >> |
DJ Zacetniki in njihove ideje! |
Pojdi na stran << | |
Moderatorji: Admin, David
|
Avtor | Tema | ||
Buddah |
| ||
Registriran član #6561 Pridružen: feb 26 2010, 14:52Sporočila: 64 | Vsi line-ini so že zasedeni ker so gor priklopljeni gramofoni! Tko da je edina opcija mešalka-laptop. =/ [ Urejeno apr 05 2010, 12:08 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
ramzano |
| ||
Registriran član #6771 Pridružen: avg 20 2010, 23:52Sporočila: 1 | Sem nov na forumo in zarad tega nebi rad odpiral nove teme, upam da pišem v pravo temo. Upam tudi da mi boste dobro svetovali. Že od mlajših nog in do zdaj me vedno znova in znova pritegna nekaj, da bi probo začet "mixat". Prosil bi, če mi poveste s katerim progamom je dobro začeti na računalniko, da vadim kakšno leto in če se mi bo dopadlo in če bom koliko toliko dober bi se tudi preizskusil na mizi. | ||
Nazaj na vrh | | ||
Drolax |
| ||
Registriran član #27 Pridružen: jul 15 2003, 15:03Sporočila: 875 | Teh programov je ogromno... Sam se nič več ne ukvarjam z mixanjem, tako da ti bodo tukaj bolj pomagali aktivni CJ-ji... Lahko ti jih pa nekaj naštejem: AtomixMP3 VirtualDJ NI Traktor Deckadance MAudio Torq [ Urejeno avg 21 2010, 01:48 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
DJ_Ellabject |
| ||
Registriran član #7198 Pridružen: feb 17 2012, 11:15Sporočila: 17 | Atomix mp3 in virtualdj sta najbolj enostavna za uporabo drugače pa udi traktor | ||
Nazaj na vrh | | ||
DJ_matija2 |
| ||
Registriran član #6793 Pridružen: sep 12 2010, 14:41Lokacija: Ljubljana Sporočila: 62 | Ne vem če se da z Atomixom kaj pametnega narest... kokr vsem ma samo sync in crossfader med kanaloma, to pa ni pravzaprav nič (razen da nekako pogruntaš kaj je point vsega skupaj). Z VDJ pa se da marsikaj že narest, v enih stvareh je meni boljši kot Traktor, čeprav slednji vsekakor zmaga. | ||
Nazaj na vrh | | ||
Pojdi na stran << | |