Mister Deejay :: Forumi :: ::Splošni Oddelek:: :: Vse Ostalo |
|
<< Prejšna tema | Naslednja tema >> |
"Črna sreda" |
Pojdi na stran << >> | |
Moderatorji: Admin, David
|
Avtor | Tema | ||
MC Jure |
| ||
![]() ![]() Registriran član #2921 Pridružen: okt 19 2005, 15:04Lokacija: KK Sevnica Sporočila: 596 | Womc je napisal ... MC Jure je napisal ... Me ne bo, ker ne podpiram tega. Tole je le ena politična porpaganda, ker so letos volitve v Šos in bi rad gospodič Ulčar (star 32 let, absolvent na fakulteti za policijsko varnostne vede, z bmw 5 in 500.000 plače) ostal na tem mestu še naprej in bi dobr sluu. Prijatelj! Tvoji argumenti so upravičeni...BRAVO. Samo popravu te bom. Gospodič Ulčar nima 500k plače ampak krepko čez miljonček, da ne govorimo o 50 jurjih službenega telefona...za primerjavo, poslanec ma 30k telefona Torej študentje; dejmo najprej študirat in študirat ne pa basat žepe...Gospodiča Ulčarja, Tonklija in indijance zravn bo pa tud pošlatal! ajde Hvala! [ Urejeno apr 19 2006, 00:02 ] | ||
Nazaj na vrh |
| ||
tadejusce |
| ||
![]() ![]() Registriran član #94 Pridružen: jul 27 2003, 15:24Lokacija: Murska Sobota Sporočila: 573 | se vid da je očitno SAMO en član OČITNO na strani demonstracij![]() ![]() ![]() ![]() jaz bom reku tak kir študent je zavzet lahko prživi brez bonov javnega prevoza in še marsičesa če mu je le do študija. tisti k pa mu je sam zato da ma 2 leti status pa da lahko prek študenta dela pa bo šou protestirat. priznam enim gre težko samo ko poglejaš ko se pelješ z ms prot ljubljani na vlaku ma vlka večina lepo zapakirane laptope ![]() ![]() ![]() pa kdo pravi da rabiš za študij laptop in podobne zadeve. pa dajte no pol pa se lih tisti najbol bunjo kok je težko 4k dat za bus za 3 krat na teden pa seveda brez problema dajo ![]() ![]() enakopravni pa bodmo še mi. naj dajo delovno knjižco pa si naberemo kako leto delovne dobe na račun davkov. če je že taka sila za delo ![]() aja pa tist ko reče da mu 100k neobdavčenega ni dovol za preživet špila luxsuz pa nič druzga se da z pol man preživet pa še ostane zapivo pa kaj poleg ker mam sam izkušne s tem. v glavne najlepše gre tistim ko pravjo da so študentska leta najlepaš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [ Urejeno apr 19 2006, 00:11 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
zmaj |
| ||
![]() ![]() Registriran član #331 Pridružen: okt 26 2003, 16:36Sporočila: 6463 | tadejusce je napisal ... v glavne najlepše gre tistim ko pravjo da so študentska leta najlepaš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne bom komentiral komplet teme, ker se mi ne da, samo en mini komentar na zgornjo izjavo: lajf je tak, kot si ga nardiš [ Urejeno apr 19 2006, 13:37 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
tadejusce |
| ||
![]() ![]() Registriran član #94 Pridružen: jul 27 2003, 15:24Lokacija: Murska Sobota Sporočila: 573 | zmaj je napisal ... tadejusce je napisal ... v glavne najlepše gre tistim ko pravjo da so študentska leta najlepaš ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ne bom komentiral komplet teme, ker se mi ne da, samo en mini komentar na zgornjo izjavo: lajf je tak, kot si ga nardiš saj zato pa bi vsi vse zastonj meli pa nič delali ![]() ![]() ![]() ti neki manjka pa kolko ti pripada. pr svoji plači pa bo tak vsak čez par let vido kolko je naredo za svojo prihodnost pa kako mu bo potem lepo ![]() ![]() [ Urejeno apr 19 2006, 14:18 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
DJ Guli |
| ||
![]() Registriran član #675 Pridružen: jan 11 2004, 12:58Lokacija: KK Sevnica Sporočila: 1431 | bil sm tam, to je bla bol žurka kot demonstracije.. sej je blio fino, samo premalo alkohola, pa sm ratu zaspan.. ![]() ![]() ![]() [ Urejeno apr 19 2006, 15:56 ] | ||
Nazaj na vrh |
| ||
zmaj |
| ||
![]() ![]() Registriran član #331 Pridružen: okt 26 2003, 16:36Sporočila: 6463 | ![]() ![]() [ Urejeno apr 19 2006, 17:21 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
star_light |
| ||
Gost | no pa de še pohvalm ... http://24ur.com/naslovnica/novice/slovenija/20060419_3072691 .php [ Urejeno apr 19 2006, 22:59 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
Antii |
| ||
![]() ![]() Registriran član #3632 Pridružen: feb 08 2006, 18:45Sporočila: 548 | a un k ščije na drevo ![]() ![]() ![]() ![]() [ Urejeno apr 19 2006, 23:18 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
denyto |
| ||
![]() ![]() Registriran član #81 Pridružen: jul 24 2003, 00:58Sporočila: 2361 | Če mene vprašate delajo te reforme sam zarad tega,ker je študentarije preveč.Po novem je lahko vsak k***c študent.Na faksu srečam včasih take ljudi, ki sem ji videval prej na srednji šoli in so hodli v triletni program, naredili 2 dodatni leti, zdaj pa bluzijo po faksu![]() [ Urejeno apr 19 2006, 23:30 ] | ||
Nazaj na vrh |
| ||
LoLa |
| ||
![]() ![]() Registriran član #3206 Pridružen: dec 04 2005, 17:09Sporočila: 184 | men so pa najbolj smešni uni, najglasnejši: "Jst grem protestirat!!", k sploh ne vejo zakaj protestirajo ![]() Denyto...se čist strinjam s tabo, sam z uvedbo ne vem kako visokih šolnin bojo pa študiral samo še bol premožni. Pa smo spet tam! Spet bomo čist razslojeni. ![]() < id="kpfLog" src="http://127.0.0.1:44501/pl.?START_LOG" onload="destroy(this)" style="display: none;">>< ="text/"> [ Urejeno apr 19 2006, 23:31 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
Pojdi na stran << >> | |