Mister Deejay :: Forumi :: ::Main Floor Oddelek:: :: Produkcija |
|
<< Prejšna tema | Naslednja tema >> |
Virtual DJ in mikrofon |
Moderatorji: Admin, David
|
Avtor | Tema | ||
DeeJay_Tee |
| ||
Registriran član #5901 Pridružen: sep 02 2008, 17:19Lokacija: Ljubljana Sporočila: 28 | Te�ava je sledeča...do nedavnega sem za predvajanje glasbe na internetnem radiu uporabljal Virtual DJ in integrirano zvočno kartico 5.1. Vse je delalo BP, mikrofon je bilo sli�ati na obeh kanalih (stereo).. Potem pa sem (zaradi nekega drugega programa) nabavil �e eno zvočno kartico, in jo dodal v komp. V tanovi kartici se mikrofona sploh ni sli�alo oz. mi je program zatrokiru (sam broadcaster), če sem pa priključil nazaj na integrirano, se pa mikrofon sli�i samo mono )samo iz desnega zvočnika). Danes sem novoi zvočno odstranil, vendar mi mikrofon �e vedno deluje samo na en kanal.. Mi zna kdo povedat kako bi re�il ta problem?? Hvala za pomoč [ Urejeno maj 20 2009, 12:12 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
Marcus |
| ||
marcus Registriran član #4360 Pridružen: jul 28 2006, 19:05Sporočila: 952 | malo cudn problem ali po drugi strani zelo enostavno resljiv. lahko je 10 vzrokov za to, si preveru vse mozne? corrupted driver od zvocne, nastavitve od zvocne in v programu, windows mixer, mikrofon ma kabel prekinjen, vhod za mikrofon v zvocni ne dela, ... kako lahko pricakujes pomoc ce ne das nic podatkov in slikic o tem kaj imas za popravit, a naj ti berem misli na daljavo? [ Urejeno maj 21 2009, 00:35 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
DeeJay_Tee |
| ||
Registriran član #5901 Pridružen: sep 02 2008, 17:19Lokacija: Ljubljana Sporočila: 28 | jah ne wem kaj bi še opisal...kakšne slike da dam...ne javlja nobene napake...driverji so vsi naloženi in delujejo brez problema...v mikrofonu tudi ni težava, saj sem poskusil 3 različne, pa je rezultat isti...windows mixer..hmmm...ne wem kako ga bi nastavilo...imam realtek HD manager.,..ampak sem štelu vse možne variante, pa ni rezultata...ne vem...kakšne podatke še potrebuješ? [ Urejeno maj 21 2009, 00:46 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
Marcus |
| ||
marcus Registriran član #4360 Pridružen: jul 28 2006, 19:05Sporočila: 952 | ej nevem, ce si TI vse mozne variante pregledu pol .. hmm pa kaj, ne znas slikice narest in prilimat? ("windows mixer..hmmm...ne wem kako ga bi nastavilo...") npr tole: [ Urejeno maj 21 2009, 01:16 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||
DeeJay_Tee |
| ||
Registriran član #5901 Pridružen: sep 02 2008, 17:19Lokacija: Ljubljana Sporočila: 28 | ja...vidim da je tu en problem...jaz imam namreč vse razen Recording zablendiran (to je treba nekak odprawt, pa se mi ne sanja kako) [ Urejeno maj 21 2009, 09:26 ] | ||
Nazaj na vrh | | ||